Инструктори

Рамон Домингез

Здравейте, аз съм Рамон Домингез. Роден съм в Еквадор и съм на 36 години. Живея в България от 10 години, но усмивката остава моето основно средство за комуникация. Танцувам, от момента в който проходих. Музиката и танца са моят начин на живот, моят поглед към света, моето вдъхновение. Със Зумба Фитнес, започнах да се занимавам през 2012г. и беше любов от пръв поглед и за цял живот.

Зумба Фитнес е програма, която комбинира отделни елементи от танц, аеробика и фитнес, под ритъма на Латино музиката.

Хореографиите на Зумба преплитат в себе си движения от различни стилове, като меренге, салса, регетон, самба, бачата, хип-хоп и други.

Зумба Фитнес работи върху почти всички групи мускули, но освен кардио тренировка за тялото, тя се грижи и за душевното ни състояние. Редуцира не само килограмите, но и помага и за намаляването на стреса и освобождаването на напрежението. Часовете ни протичат като парти и няма ограничение за възраст и пол, нито има значение дали имаш опит или не. Всеки влюбен в музиката и танца е добре дошъл. Обещавам ви, че в момента в който влезете в залата, ще забравите за останалия свят и ще се потопите в магията на латино танците.

Чакам ви в залата, да потанцуваме и да се забавляваме заедно.

Вижте График и цени на спортните групи или се свържете с нас на телефонимейл и в социалните мрежи.