Инструктори

Алекс

След завършване на образованието си в Софийския университет, Алекс се отдава изцяло на спорта. Преминава през редица обучения, сертифицира се като инструктор по аеробика, каланетика, стречинг, канго джъмпс, табата, тап аут и кондиционни тренировки. Нейната страст са високо интензивните занимания с кардио и силова част.

Обръща специално внимание на техниката на изпълнение на упражненията.

За нея отношението към тялото е отношение към себе си, а това, което научаваме в залата, прилагаме в живота.

Във всяка тренировка ще предизвиквате себе си, защото тя ще Ви накара да дадете максимума, на който сте способни.

Вярва, че когато се научим да сме последователни, без да бързаме, тогава, нещата ще започнат да стават точно както трябва!

Мобилност и стабилност

Невъзможността да изпълняваме елементарни движения (например: да застанем спокойно в позиция на дълбок клек, без да отлепяме петите ) намалява нашата ефективност, както в тренировките, така и в ежедневието. В дългосрочен план това може да доведе до контузия или неспособност да напредваме и да се развиваме в тренировките.

Мобилността е способността на мускулите и ставите да се движат свободно и контролирано в пълния си обем на движение! Тя ни дава по-голяма свобода и сила в движенията, прави ни по-стабилни и ни помага да преборим болката и дискомфорта, които изпитваме в ежедневието или залата. Не на последно място, спомага за предотвратяването на контузии.

Условно часовете са разделени на мобилност за горна част и мобилност за долна част и са подходящи ( и полезни) за абсолютно всеки!

Кондиционни тренировки

Представляват динамичен и високо- интензивен комплекс от упражнения за цялото тяло. Тренировката се състои от многоставни движения в базов вид или комбинации, които са лесни за усвояване и се изпълняват без допълнителни тежести.

Развиват се качества като ловкост, бързина, сила и издръжливост. Имат чудесен ефект за извайването на красиво тяло. Часовете са подходящи за всеки и са съобразени с възможностите и нуждите на групата.

Вижте График и цени на спортните групи или се свържете с нас на телефонимейл и в социалните мрежи.